Villa Juniper

idyllinen huvila lähellä merta

Tervetuloa!

Yllätä perheesi unelmalomalla Villa Juniperissa. Upealla huvilalla on
pinta-alaa hulppeat 220 m2 + kellarikerros 50 m2, josta löytyy
saunaosasto.

Lähin naapuri sijaitsee n. 200 metrin etäisyydellä ilman näköyhteyttä, joten huvila sijaitsee hyvin rauhallisella paikalla. Alueella liikkuukin paljon hirviä, peuroja, jäniksiä, kettuja ja muita eläimiä. Hyviä sienipaikkoja löytyy vain muutaman kilometrin päästä huvilalta. Tammisaaren keskustaan matkaa on vain 6 km

Paljon tekemistä

Saunasta on vain 30 metriä laiturille josta voi käydä uimassa kesäisin
ja talvisin. Hyvin varustellusta huvilasta löytyy mm. iso TV, Internet
–yhteys (valokuitukaapeli), pyykinpesukone, kuivausrumpu, astianpesukone
jne.

Sekä talon terassilla (4×14 metriä) että ruokasalissa pöydän ympärille mahtuu helposti 20 henkilöä istumaan ja seurustelemaan tai pitämään kokousta. Huvilalla on erittäin luonnonkaunis pihapiiri, josta löytyy mm. iso nurmikko, istutuksia, puro, kalliota, iso huvimaja (n. 10 henkilölle) ja n. 250 metriä rantaviivaa merestä.

Huvilalla on oma iso laituri ja innokkaimmat voivat viettää päivänsä kalastaen. Erikseen löytyy järjestettyjä kalastusretkiä oppaan kanssa (www.visitraseborg.com).

Huvilan vuokraan kuuluu kolmen hengen kanootti, jolla pääsee helposti tutustumaan kaislikkoalueeseen, missä asustaa paljon lintuja (joutsen, hanhi, harmaahaikara, kaislahaikara, kotka, kalasääski).